Gembira Maastricht

Gembira betekent “GELUKKIG, BLIJ”. En “gelukkig en blij” dat is precies het gevoel wat wij de mensen willen geven met onze authentieke, met liefde bereide Indonesische gerechten. In 2004 is Gembira gevestigd in Maastricht. De eerste 8 jaar in de Rechtstraat en sinds de verhuizing in onze een nieuwe winkellocatie aan de Wyckerbrugstraat. Daar presenteren wij in drie vitrines met trots de Indonesische gerechten, die wij dagelijks bereiden. Samen met ons team heten wij u van harte welkom en geven wij sfeer graag persoonlijk advies voor uw rijsttafel thuis of voor een lekker hapje te eten in onze rijstvolle winkel.

Na 9 jaar gekokkereld te hebben in de Rechtstraat, zijn wij in 2014 verhuisd met de keuken naar de Heerderdwarsstraat. Daar koken wij nu dagelijks met veel plezier in een professionele keuken. Samen met ons keukenteam koken wij voor u heerlijke Indonesische gerechten voor een speciale gelegenheid thuis of op het werk. Of gewoon omdat u geen zin of tijd heeft om lekker te koken. Laat u verwennen door Gembira’s kookkunsten.

Vers uit eigen keuken

Gembira staat voor kwaliteit. Wij werken uitsluitend met verse producten. Dagelijks worden de groente vers geleverd en gesneden. Iedere dag worden deze verse producten met liefde bereid in onze eigen keuken. Gegarandeerd dat u dit proeft!

Gembira Indonesische Specialiteiten

Dagvers de lekkerste Indonesische Specialiteiten van Maastricht en omstreken.

Contact

Wijckerbrugstraat 25
6221EA Maastricht

+31 (0)43 3110045

info@gembira-maastricht.nl

Openingstijden

Dinsdag 12.00 – 19.30
Woensdag 12.00 – 19.30
Donderdag 12.00 – 19.30
Vrijdag 12.00 – 19.30
Zaterdag 11.00 – 18.30

Klantenservice

Betaalmethodes: