Ontdek Faedah

Laat je betoveren door het vakmanschap van faedah, een exclusief merk dat haar wortels heeft in het betoverende Bali en haar productie trots in Maastricht uitvoert. Bij faedah draait alles om vakmanschap, duurzaamheid en exclusiviteit. Het merk staat bekend om haar adembenemende kimono’s, tassen en een scala aan andere prachtige creaties, allemaal vervaardigd uit zorgvuldig geselecteerde, handgemaakte ikat en batik stoffen.

De Magie van Handgemaakte Stoffen

Wat faedah  werkelijk uniek maakt, is hun diepe toewijding aan slow fashion en het gebruik van zeldzame, duurzame stoffen van de hoogste kwaliteit. Deze stoffen worden met zorg uitgekozen uit verschillende delen van de wereld, voornamelijk uit Indonesië. Deze stoffen worden met precisie gecreëerd door de getalenteerde ambachtslieden die de traditionele technieken gebruiken. Hierdoor is elk stuk uniek en vol van de rijke cultuur en tradities van Indonesië.

Slow Fashion: Jouw keuze, voor minder en duurzamer

faedah  gelooft in het principe van slow fashion: minder kopen, beter kopen en langer gebruiken. Dit betekent dat ze investeren in stoffen van hoge kwaliteit en meer tijd besteden aan het ontwerpproces om ervoor te zorgen dat elk stuk uitzonderlijk is. De ontwerpen van faedah  zijn tijdloos en veelzijdig, perfect voor elke gelegenheid. Of je nu een casual dag beleeft of een speciale gebeurtenis viert, een faedah-stuk voegt altijd een vleugje elegantie en stijl toe.

Speciale Aanbieding: Bij aankoop van een faedah  kimono of tas in onze winkel krijg je 15% korting in de winkel en 10% korting online. Geldig tot en met 6 juli 2024

Ter ere van ons jubileum hebben we een speciale traktatie. Deze maand ontvang je bij aankoop van een Gembira rijsttafel niet één, maar twee prachtige onderzetters van ikat als geschenk van faedah . Geniet van de heerlijke smaken van onze gerechten en voeg een vleugje authenticiteit toe aan je eetkamer met dit unieke cadeau.

Laten we samen een herinnering creëren! Neem een foto van je prachtige faedah -onderzetter en deel deze met ons door de hashtag #GembiraXfaedah te gebruiken. Laat ons zien hoe je deze elegante toevoeging aan je huis gebruikt en deel het plezier en de schoonheid van faedah  met de wereld. We kunnen niet wachten om je creativiteit te zien schitteren!

Vergeet niet om faedah te volgen op Instagram en Facebook voor meer looks en inspiratie! 🌟