Stressloos kerstdiner? Maak iedereen blij met een rijsttafel!

Kerst komt eraan en helaas gaat dat steeds vaker gepaard met een berg kerststress. Vaak komt het neer op dezelfde persoon (jij weet wie!), die de kerstboom mag optuigen, cadeautjes mag bedenken, familieleden mag ophalen en dan natuurlijk nog dat grote kerstdiner verzorgen. Tip van Gembira Maastricht: bestel onze extra luxe kerstrijsttafel. Hieronder lees je hoe dat gaat.

De kerstperiode is al druk genoeg zonder dat je zelf hoeft te koken. Laat dat aan anderen over, bijvoorbeeld aan de ervaren Indonesische koks bij Gembira Maastricht. Elk jaar bestellen meer mensen ons uitgebreide kerstmenu: een grote rijsttafel met werkelijk alles erop en eraan…

Kerst met Gembira Maastricht

Zie het voor je: een tafel vol hapjes, geserveerd op je mooiste servies, samen om tafel, iedereen pakt wat hij of zij lekker vindt. Het is gezellig genieten en ontspannen. Zo ziet een kerstdiner met Gembira Maastricht eruit. Dat wil je vast ook, maar hoe werkt het?

1. BESTELLEN

Je doet vóór 22 december je bestelling bij Gembira Maastricht. Vind je het lastig om de portie in te schatten met grote/kleine/lastige eters? Onze ervaren cateraars helpen je graag! Blijft er wat over? Dat is de volgende dag nog hartstikke lekker!

2. OPHALEN

Met Kerst is de enige keer in het jaar dat je op bezoek kunt bij onze grote keuken aan de Heerderdwarsstraat 25 in Maastricht. Hier haal je 24 december tussen 11 en 13 uur je bestelling op.

3. BEWAREN

Eenmaal thuis zet je alles koel. Alle gerechten zijn dagvers bereid en bovendien hebben we sinds dit jaar een nieuwe vershoudmethode waardoor de gerechten nog langer dezelfde kwaliteit behouden, zéker tot en met Tweede Kerstdag!

4. OPWARMEN

Vlak voordat je wilt beginnen met het kerstdiner haal je je mooiste servies uit, warm je de gerechten op in de oven (glazen schaal) of direct in de magnetron en het is     klaar om te serveren!

5. GENIETEN

Heb je wel oren naar een stressloos kerstdiner, heb je al zin in onze meest luxe gerechten bij jou op tafel, maar heb je nog vragen of een speciaal verzoek? Schroom dan niet om de winkel binnen te lopen aan de Wyckerbrugstraat 25 of een mail te sturen naar info@gembira-maastricht.nl.

Volg ons ook op Facebook en Instagram voor stressloze kerstinspiratie!