We hebben het opwarmen van onze gerechten zo eenvoudig mogelijk gemaakt! Hier lees je stap voor stap hoe je jouw maaltijd perfect warm krijgt.
Oven
Verwarm de oven voor op 160°C. Prik voorzichtig gaatjes in de folie, zodat de gerechten kunnen ademen. Zet de bakjes 25 minuten in de oven en geniet daarna van de heerlijke aroma’s.
Stomen
Prik eerst gaatjes in de folie. Laat in een grote pan water koken en plaats de bamboe mandjes bovenop de pan. Laat de gerechten in 25 minuten perfect gaar stomen.
Magnetron
Wil je snel aan tafel? Prik gaatjes in de folie en zet de bakjes in de magnetron. Verwarm ze 4-5 minuten op 900 watt en geniet!
Opwarmtips voor de bolletjes Nasi Uduk of Kuning
Stoom de bolletjes 25 minuten mee in een stoommandje, of verwarm ze in de magnetron: 2 minuten op 800 watt in de folie.
Voor het opwarmen van onze snacks in de oven:
Verwarm de oven op 160°C graden, leg de snacks op bakpapier, en bak ze 10-15 minuten tot ze knapperig en warm zijn.
Veel plezier met het opwarmen en vooral…
Selamat makan!